120 Hz-es lapos OLED kijelzővel jöhet az új Redmi csúcsmobil

0

Februárban érkezik a Redmi K40 széria, amely elérhető áron kínál majd csúcskategóriás hardvert és gyönyörű kijelzőt. A Xiaomi vezetője el is árult pár érdekes infót, nézzük ezeket!

Azt már az elején érdemes leszögezni, hogy több Redmi K40 mobil is érkezhet, talán lesz középkategóriás hardverrel szerelt is, most viszont a csúcsmodellről szólnak a hírek. A Xiaomi nemrég közzétett egy előzetes plakátot, amely szerint Snapdragon 888 dolgozik majd a készülék belsejében, és már 2999 jüanért megvásárolható lesz Kínában, ami átszámolva 463 dollár vagy 138 ezer Ft. Mondanunk sem kell, hogy ez rettentően kedvező ár egy olyan telefonért, amelyben a Qualcomm 2021-es csúcslapkája teljesít szolgálatot.

Más is kiderült, a Xiaomi vezetője ugyanis posztolt pár további információt a Redmi K40 mobilról.

Az akkumulátor határozottan nagyobb lesz, mint 4000 mAh, a kijelző pedig valószínűleg a legjobb lapos kialakítású megoldás lesz. Ezek mellett azt is elárulta, hogy a Redmi 2021-ben nem fog megijedni a konkurenciától, ugyanis a lehető legjobb ár/teljesítmény arányú telefonnal készülnek.

A következők már nem megerősített hírek, de az egyik ismert kínai szivárogtató, aki DigitalChatStation néven fut, még hozzátette a fentiekhez, hogy az említett Redmi K40 modell egy 120 Hz-es lapos OLED panellel jön, amivel valóban eléggé versenyképes lenne, főleg a fentebb említett áron.

A kínai bemutató valamikor februárban lesz, a nemzetközi debütálás részletei sajnos még nem ismertek. Az viszont sejthető, hogy hozzánk más néven jönnek a Redmi K40 telefonok, és drágábbak lesznek, mint az ázsiai piacon. Persze jó eséllyel még így is megérik majd az árukat.

Ezt is nézd meg:

 

Forrás: Xiaomi, GizChina, MyDrivers

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid