Megújult dizájnnal jön a OnePlus Nord CE 3, képek is vannak róla

0

A OnePlus Nord sorozat a gyártó középkategóriás készülékeit foglalja magában, az egyik készülőfélben lévő okostelefon pedig a Nord CE 3. OnLeaks és a 91Mobiles csapata most közzétett néhány renderelt képet, amelyeken a telefon pompázik, de a képanyag mellett a várható jellemzőkkel is megörvendeztettek bennünket.

Az itt látható képek alapján az új készülék megújult dizájnt hoz a OnePlus Nord mobilok világába, teljesen sík előlapi kialakítással és dupla körös elrendezéssel a hátlapi kamerák számára. A lapos oldalak némileg a OnePlus X-et idézik, ami a gyártó egyik korábbi középkategóriás készüléke volt 2015-ben, de az iPhone-ok formavilága is hasonló. A OnePlus Nord CE 3 várhatóan 6,7 hüvelykes IPS LCD megjelenítővel lesz felszerelve, a sík kialakítású panel állítólag 120 Hz-es képfrissítést kínál majd, a felbontás pedig valószínűleg Full HD+ lesz.

A kijelzőn középen egy kivágás ad otthont az előlapi kamerának, ami az előzetes értesülések szerint 16 megapixeles lesz. A telefon meghajtásáért, ha minden igaz, akkor a Snapdragon 695 lapkakészlet felel majd, amely mellé akár 12 GB RAM és 256 GB háttértár is kerülhet, attól függően, hogy melyik kiszerelést választjuk.

A szóbeszédek szerint a mobil hátoldalán 108 megapixeles elsődleges képrögzítő egység teljesít majd szolgálatot, amely mellé egy 2 megapixeles mélységérzékelő, valamint egy szintén 2 megapixeles makró kamera kerülhet, az itt látható dupla körös elrendezésbe foglalva.

A OnePlus Nord CE 3 már az első bekapcsolást követően Android 13 operációs rendszert fog futtatni, amelyet a gyártó saját fejlesztésű OxygenOS interfésze egészít ki. A készülék belsejében még egy 5000 mAh-s telepnek is helyet szorítanak a mérnökök, az akkumulátor elvileg támogatni fogja a 67 wattos gyorstöltést. A mobil bemutatója valamikor 2023 első felében lesz esedékes.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid