Kiderült a Xiaomi MIX Flip várható ára

0

A Xiaomi a színfalak mögött egy flip kialakítású, hajlítható kijelzős okostelefont fejleszt, amely MIX Flip néven jelenhet meg az előzetes értesülések alapján. A mobil nemrég tanúsítványt kapott a CCC irodájától, így kiderült, milyen gyorstöltést támogat majd a belsejébe kerülő akkumulátor, illetve ezzel egyidejűleg kitudódott a várható ára is.

A kínai CCC hivatalának engedélye nélkül semmilyen termék nem kerülhet forgalomba a népköztársaság határain belül, ám a tanúsítvány megléte jelzi, hogy az adott portéka hamarosan hivatalosan is bemutatásra kerül és megkezdődik az értékesítése. A Xiaomi MIX Flip a 2405CPX3DC modellszámmal tűnt fel az iroda adatbázisában, és bár a tanúsítványi folyamathoz csatolt dokumentumból túl sok minden nem derül ki, annyi azért igen, hogy az okostelefon borítása alá kerülő akkumulátor támogatni fogja a 67 W-os gyorstöltést.

Ezzel egyidejűleg elkezdtek olyan szóbeszédek keringeni, amelyek szerint a mobil 5999 kínai jüanért kerülhet forgalomba, ami nagyjából 298 ezer forintot jelent a jelenlegi árfolyamok mellett.

Kikerült az internetre egy fénykép is, amin állítólag a mobil látható, de mivel megkérdőjelezhető a hitelessége, nem érdemes túl komolyan venni. Mindenesetre azért megosztjuk veletek, mivel egy korábbi, a MIX Flip dizájnját ábrázoló vázlaton alapulhat. A formaterv tehát valami ilyesmi lehet, de ez a fénykép valószínűleg hamisítvány.

Ami pedig magát a készüléket illeti, arra számítunk, hogy a hátoldalára két képrögzítő egység kerül OmniVision szenzorokkal. Az egyik egy 50 megapixeles OV50E, ez tölti be az elsődleges modul szerepét, amelyet optikai képstabilizátorral is felvérteznek. A másik pedig egy 60 megapixeles OV60A, amely 2x optikai zoomra lesz képes. A gyártó a belső oldalra egy 32 megapixeles szelfikamerát szerelhet.

A többi kiszivárgott jellemző már egyáltalán nem hat az újdonság erejével, korábban is hallottuk, hogy Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet kerül az okostelefon borítása alá, a megjelenítő 1080p-nél nagyobb felbontást kaphat, az a bizonyos 67 W-os gyorstöltés pedig egy 4900 mAh kapacitású akkumulátorba pumpálja az elektromosságot.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid