Kiderült néhány részlet a OnePlus 13 kameráiról

0

Már kering néhány szóbeszéd a OnePlus 13-ról, amelyek a telefon új kamerakialakításáról, 6000 mAh kapacitású akkumulátoráról és kijelző alá szerelt ultrahangos ujjlenyomat-olvasójáról tesznek említést. Most a csúcsmodell kameráiról érkeztek friss információk a kínai közösségi médiából, ahol Digital Chat Station, a megbízható szivárogtató publikált néhány érdekességet.

A OnePlus 13-at állítólag három 50 megapixeles hátlapi kamerával szerelik fel, ezek közül az egyik egy 3x optikai zoomra képes periszkópos telefotó egység lesz. A rendszert a Hasselbladdal közösen fejlesztik, folytatva a két vállalat együttműködését.

A OnePlus 12 elsődleges kamerája 50 megapixeles felbontással bír, a telefotó egység 64 megapixeles, míg az ultraszéles látószögű 48 megapixeles. Az új modell képrögzítő egységei várhatóan fokozzák majd a fotós teljesítményt, de hogy egészen pontosam milyen módon, azt egyelőre nem tudni.

Cseppet sem meglepő módon a OnePlus 13 meghajtásáról Snapdragon 8 Gen 4 lapkakészlet fog gondoskodni, amelynek hivatalos bejelentését októberre várják. Ennek okán a OnePlus 13 leleplezésére már novemberben sor kerülhet, vagyis kicsit korábban, mint ahogyan a jelenlegi modell esetében történt.

Frissítés: Nem sokkal később a rangos bennfentes további részletekkel jelentkezett az okostelefon kameráival kapcsolatban. Állítása szerint a OnePlus 13 elsődleges képrögzítője egy Sony LYT808 szenzorral lesz felszerelve, míg az ultraszéles látószögű és a 3x periszkópos zoom modulban IMX882 teljesíthet szolgálatot.

A OnePlus 13 kapcsán egyébként még azt is beszélik, hogy 6000 mAh kapacitású akkumulátor kerülhet a belsejébe, de ez nem feltétlenül jelenti majd azt, hogy a készülék hosszabb üzemidőre lesz képes, mivel a Snapdragon 8 Gen 4-ről azt beszélik, hogy energiaéhesebb lehet, mint elődje. A mobil új kameraszigetdizájnt, illetve ultrahangos, kijelző alá szerelt ujjlenyomat-olvasót is kaphat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid