A Honor megmutatta a Magic Vs3 dizájnját, ami a Magic V3 megfizethetőbb változata lesz

0

A Honor új hajlítható okostelefonokkal jelentkezik július 12-én. Ezek közül az egyik a Magic Vs3 lesz, amelynek formatervét a gyártó most hivatalosan is a nagyvilág elé tárta.

A publikált képanyagon látható készülék lekerekített élekkel, téglalap alakú kameraszigettel és tripla kamerás, képrögzítő rendszerrel rendelkezik. Ha minden igaz, akkor a három kamera közül az egyik egy periszkópos telefotó modul lesz. A hajlítható okostelefon háromféle belső tárhellyel kerül majd forgalomba: választhatunk 256 GB, 512 GB, illetve egy 1 TB kapacitású kiszerelések közül. A Honor Magic Vs3 fekete, zöld és fehér árnyalatban lesz kapható – derül ki a bemutató előtt publikált terméklapnak köszönhetően.

A Honor Magic Vs3 a csúcskategóriás Magic V3 megfizethetőbb változata az előzetes értesülések szerint. A fő attrakció nyilván a V3 lesz, amely az ígéretek szerint extrém vékony kialakítást kap, és mindössze 226 grammot nyom majd, vagyis 5 grammal kevesebbet, mint elődje.

Honor Magic Vs3

Jelenlegi tudásunk szerint a készülék meghajtásáról Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet gondoskodik majd. Hátlapjára 50 megapixeles elsődleges kamera kerül optikai képstabilizátorral. A kamerakészlet részét képezi még egy 3,5× optikai zoomra képes telefotó modul is.

Pénteken debütál a gyártó első flip kialakítású mobilja, a Honor Magic V Flip is

Az akkumulátor kapacitása 5200 mAh lesz. A telep támogatni fogja a 66 wattos vezetékes gyorstöltést. A készülék képes lesz a műholdas kommunikációra, támogatni fog valamilyen vezeték nélküli töltést, fém kerete lesz, külső borítása megfelel az IPX8 minősítés követelményeinek, a bekapcsoló gomb pedig ujjlenyomat-olvasóként is funkcionál.

Tehát még egyszer, ezek a Honor Magic V3 jellemzői. Kíváncsian várjuk, hogy a gyártó milyen kompromisszumokat eszközöl annak érdekében, hogy a Magic Vs3 kedvezőbb áron kerülhessen piacra, mint az érkező csúcsmodell.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid