Hivatalos: Júliusban megérkezik a Xiaomi MIX Fold 4 és a MIX Flip is

0

A Xiaomi első embere, Lei Jun hivatalosan is tudatta a nagyvilággal, hogy a Xiaomi MIX Fold 4 és MIX Flip készülékek még ebben a hónapban bemutatkoznak a nagyérdemű előtt. A kínai vállalat vezérigazgatója még azt is hozzátette, hogy az okostelefonok az elsők lesznek, amelyek a pekingi Csangpingben található új Xiaomi Smart Factory gyártósorairól gördülnek le.

A rangos úriember a készülékekről keveset, a gyárról annál többet beszélt. Az üzem 81 ezer négyzetméteres, és évente 10 millió zászlóshajó összeszerelésére lesz képes. Az ipari létesítmény a vállalat 1,2 milliárd jüanos befektetése révén valósulhatott meg. A Weibón részletesen is kitért arra, hogy egészen pontosan milyen fejlesztéseket eszközöltek, hogy a komplexum különleges lehessen.

Lei Jun azt állítja, hogy az üzemben egy úgynevezett intelligens gyártási platform működik, ami képes önálló döntéseket hozni és végrehajtani a gyártási folyamatok javításának érdekében. A Xiaomi részletesen kifejti, hogy ez miként foglalja magában a berendezések problémáinak diagnosztizálását, de akár még a nyersanyagok és alkatrészek automatizált beszerzését is.

Visszakanyarodva a Xiaomi hajlítható okostelefonjaira, július végéig még nagyjából három és fél hetünk van, szóval addig valószínűleg fogunk még hallani róluk. A Xiaomi MIX Fold 4 kapcsán azt beszélik, hogy ez lesz az első olyan hajlítható mobil a kínai gyártó jóvoltából, ami a globális piacokon (például Európában) is megjelenik. Ez egyelőre csak egy nem hivatalos értesülés, de reménykedjünk abban, hogy van valóságalapja.

Azt nem tudni, hogy ugyanez megtörténik-e a Xiaomi MIX Flippel is, ami a Xiaomi első flip kialakítású hajlítható mobilja lesz. Ha szeretnéd tudni, hogy eddig mi szivárgott ki a Xiaomi MIX Fold 4-gyel kapcsolatban, akkor kattints ide! A MIX Flippel kapcsolatos korábbi cikkeinket pedig ide kattintva olvashatod!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid