Az augusztusi frissítés jelentősen javíthatja a Samsung Galaxy S24 Ultra kamerás képességeit

0

A Samsung Galaxy S24 Ultra kétségkívül lenyűgöző készülék, ami csúcskategóriás hardverrel és kamerákkal dobogtatja meg az okostelefon-rajongók szívét. Ugyanakkor azért vannak olyan kritikus hangok, amelyek szerint a Samsung közel sem használta ki teljesen a telefon kameráiban rejlő lehetőségeket. Ezt a hiányosságot a dél-koreai gyártó egy augusztusban érkező frissítéssel orvosolhatja.

A legfrissebb értesülések szerint a Samsung arra készül, hogy augusztusban egy jelentős szoftverfrissítést adjon ki a Galaxy S24 Ultrára. Ez elsősorban a kamerás képességeket hivatott javítani, fokozni. A jövő hónapban érkező javítás többek között jobb HDR-t, optimalizált fehéregyensúlyt, a túlexponálás korrigálását, a túlfeldolgozás csökkentését, továbbfejlesztett arcoptimalizálást és a videós zoom finomítását hozhatja magával.

Ugyanakkor az értesüléseket publikáló Ice Universe szerint a Samsung nem javít a képminőségen a 10x-nél nagyobb zoommal készített felvételek esetében, és ez nem csupán az éjszakai, de a normál módra is érvényes lehet. Amúgy még ha maradnak is hiányosságok az augusztusi frissítés után, azért jó arról hallani, hogy a Samsung igyekszik tovább fokozni csúcskészülékének kamerás képességeit. Ez nem csupán a jelenlegi felhasználókat teheti elégedettebbé, de új vásárlókat is bevonzhat a Galaxy S24 Ultra bűvkörébe.

Papíron egyébként nagyon pöpec a Samsung Galaxy S24 Ultra kamerarendszere, amelynek élén 200 megapixeles képrögzítő áll, és kapunk még egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint két zoomegységet is: az egyik egy 10 megapixeles telefotó 3x optikai zoommal, a másik pedig egy 50 megapixeles modul 5x zoommal.

Állítólag a Galaxy S25 Ultra még ezt is képes lesz fokozni. A szóbeszédek szerint marad a 200 megapixeles főkamera, az ultraszéles látószögű modul felbontása azonban 50 megapixelre nő, és hozzájuk társulhat be még két újfent 50 megapixeles telefotó egység, szintén 3x és 5x optikai zoommal spékelve.

Mondjuk a Samsung Galaxy S25 modellek debütálására még várnunk kell pár hónapot. A dél-koreai gyártó következő nagy dobása a július 10-én megrendezésre kerülő párizsi Unpacked esemény lesz, amelyen leleplezik a cég következő generációs hajlítható modelljeit, a Galaxy Z Fold 6-ot és a Galaxy Z Flip 6-ot. Betársul hozzájuk a Galaxy Watch 7 széria, a vadonatúj Galaxy Watch Ultra, illetve végre teljes pompájában bemutatkozik a Samsung első okosgyűrűje, a Galaxy Ring is.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid