Kisebb lett a gyűrődés az új Samsung telefonok kijelzőjén

0

Bár a legtöbb felhasználót állítólag nem zavarja, azért elég gyakran felmerül kritikaként a hajlítható kijelzős telefonokkal kapcsolatban, hogy a panel közepén gyűrődés látható és tapintható. A gyártók igyekeznek tenni ez ellen, egyes kínai márkák már szinte teljesen eltüntették, most pedig a Samsungon volt a sor, hogy javítson a saját készülékein.

A jó hír az, hogy a Galaxy Z Fold 6 és a Galaxy Z Flip 6 esetében is sikerült csökkenteni a gyűrődés mértékén, de azért továbbra sem lettek teljesen egyenletesek a képernyők.

Íme pár fotó a Z Fold 6-ról:

A telefon kijelzőjének közepén továbbra is van egy eléggé jól látható gyűrődés, de azért valamelyest javult a helyzet, ahogy az az alábbi összehasonlító képen látható.

Fold 5 vs Fold 6

A Flip 6-nál is kisebb lett a gyűrődés, ráadásul itt látványosabb a javulás, legalábbis Zack Nelson videója alapján, amelyből kimentettük a lényeges részt.

Persze a telefonok strapatesztjére szakosodott videós tavalyi Flip 5-je talán a szokásosnál egy kicsit jobban meg van gyötörve, de azért más összehasonlításokban is látható a javulás. Igazából a Flip 6 esetében már alig van gyűrődés.

Forrás: Reddit

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid