Tesztkörön járt a Xiaomi 14T Pro

0

A Xiaomi tavaly szeptemberben leplezte le a 13T és 13T Pro modelleket, amelyek utódait vélhetően hasonló menetrend szerint fogja bemutatni. A Xiaomi 14T Pro nemrég feltűnt a népszerű szintetikus tesztalkalmazás, a Geekbench adatbázisában MediaTek Dimensity 9300+ lapkakészlettel a belsejében.

Úgy látszik, a Xiaomi a már kitaposott ösvényen folytatja útját, hiszen a 13T Pro modell burkolata alá Dimensity 9200+ chipsetet szereltek. A nemrég próbára tett prototípus belsejében a már említett MediaTek lapkakészlet mellett 12 GB RAM teljesített szolgálatot, a szoftveres frontot pedig Android 14 operációs rendszer tartotta.

Érdemes megemlíteni, hogy a tesztet egy korábbi verzióval, a 4.4-essel végezték el, így aztán az egymagos mérések során szerzett 9369, illetve a többmagos 26083 pontszám nem igazán vethető össze a későbbi változatok eredményeivel.

Egyébként a Geekbench adatbázisa konkrétan nem említi a készülék nevét, csak a modellszám szerepel, de egy korábbi indonéziai hitelesítés összeköti az itt is látható kódszámot és a Xiaomi 14T Prót, vagyis semmi kétség, hogy melyik készülékről van szó.

Egyébként a Xiaomi 14T Pro alapjául a közelmúltban leleplezett Redmi K70 Extreme Edition szolgálhat, ebben a készülékben ugyanis szintén Dimensity 9300+ duruzsol. Számítani lehet azonban néhány kamerákkal kapcsolatos változtatásra, de szerencsére pozitív előjellel, mivel a 14T Prónak Leica márkajelzéssel és finomhangolással illene érkeznie, illetve talán más érzékelőkkel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid