Megérkeztek az első részletek a Poco F7-ről

0

Egy kínai Weibo-felhasználó osztott meg néhány részletet a Redmi Turbo 4 kapcsán, amely Kínában fog megjelenni, viszont ez a készülék globálisan is piacra kerülhet Poco F7 néven. Erre azért van nagy esély, mert a Poco F6 is egy átcímkézett Redmi Turbo 3 volt.

A szivárogtató szerint a Redmi Turbo 4-nek szupernagy akkumulátora lesz – így szó szerint -, ami azt jelenti, hogy legalább 5500 mAh-s telepet szerelnek majd a készülékbe. Az aksi egy 1,5K felbontású megjelenítő mögé kerülhet, az ázsiaiak által előszeretettel, és egyben helytelenül alkalmazott jelölés valószínűleg egy Full HD+ felbontású panelt takar.

A Redmi Turbo 4 modellszáma 2412DRT0AC, az európai piacon pedig már 2412DPC0AG lesz, de itt már mint Poco F7 fogják értékesíteni – állítja a forrás. A kódnévben lévő “2412” 2024 decemberére utal, de a Xiaomi, illetve a zászlaja alatt ténykedő márkák nem minden esetben a modellszámok által sugallt hónapban dobják piacra az adott terméket. A Poco F6 májusban debütált, jó eséllyel a folytatás is ugyanebben az időszakban lesz leleplezve, 2025-ben.

A kínai szivárogtató úgy véli, hogy a Redmi Turbo 4 belsejébe Dimensity 8400 vagy egy alacsonyabb órajelen ketyegő Dimensity 9300 lapkakészlet kerülhet. Azt azért érdemes megemlíteni, hogy ez a részéről inkább spekuláció, vagyis erre nem érdemes mérget venni. A Poco F6 borítása alá egyébként Snapdragon 8s Gen 3 chipsetet szereltek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid