Képen a Redmi Note 14 Pro

0

Legjobb tudomásunk szerint a Redmi Note 14 széria szeptemberben mutatkozik be a kínai vásárlóközönség előtt, és bár korábban már lehetett hallani a sorozat tagjairól ezt-azt, a mostani az első alkalom, hogy megtekinthetjük a Redmi Note 14 Pro hátlapi kialakítását. A nemrég napvilágra került kép tanúsága szerint a Redmi jelentősen megújíthatja a Note 14 készülékek formatervét.

A kibertérben nemrég indult útjára egy kép, amely a Redmi Note 14 Pro hátlapját mutatja, a vizuális csemegét a Techboilers csapata tette közzé. Mint látható, a Redmi Note 14 Pro lekerekített négyzet alakú kameraszigettel debütálhat, ami jelentős eltérés a Redmi Note 13 modellek esetében alkalmazott kamerakészlethez képest.

A Redmi Note 14 Pro kapcsán azt beszélik, hogy 50 megapixeles elsődleges kamerával érkezik, amelyet két további, egyelőre ismeretlen modul egészíthet ki. A mobilról azt is hallani, hogy a burkolata alá Snapdragon 7s Gen 3 chipset kerülhet, egy duplán mikro-ívelt megjelenítő mögé, amelyen 1,5K felbontásban jelennek meg a tartalmak. Ez valószínűleg valamilyen Full HD+ panelt jelenthet.

Az összehasonlítás kedvéért: Redmi Note 13 Pro

A Redmi Note 14 széria jövő hónapban jelenhet meg Kínában, és ha minden jól megy, akkor novemberben számíthatunk egy nemzetközi bevezetésre is. Nektek hogy tetszik ez az új formai kialakítás?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid