Teljesen megkavarhatja a Galaxy S25 mobilok elnevezését a Samsung

0

Nemrég érdekes hírek kerültek napvilágra egy szivárogtató jóvoltából, aki azt állítja, hogy a Samsung új nevet ad két Galaxy S25 modellnek, az “Ultra” és a “Plus” változat is más jelöléssel érkezik.

Nem volna példátlan egy ilyen húzás, hiszen a Google nemrég teljesen átszervezte a Pixel szériát a 9-es számú sorozattal, amelynek tagja lett egy kompaktabb méretű Pro modell, illetve egy XL variáns azoknak, akik a phabletek iránt rajonganak.

A Yogesh Brar nevű szivárogtató azt állítja, hogy a Samsung is hasonló variálást tervez a Galaxy S25 készülékekkel. Brar az X-en tett közzé egy posztot, amely szerint a Samsung Galaxy S25 Ultra modell végül Galaxy S25 Note néven fogják piacra dobni. A bennfentes hozzátette, hogy a Galaxy S25+-t is átkeresztelhetik, mégpedig Galaxy S25 Pro-ra.

Így nézhet ki tehát az S25 széria:

  • Samsung Galaxy S25
  • Samsung Galaxy S25 Pro
  • Samsung Galaxy S25 Note

Sokan gondolják úgy, hogy a névváltoztatás 2022-ben nagyobbat ütött volna, amikor a Galaxy S22 Ultra volt az első olyan Galaxy S szériás mobil, amely megkapta a Note modellek ikonikus S Pen tollát, illetve egy külön foglalatot annak tárolására. Ennyi idő elteltével kicsit furcsa lépésnek tűnik a telefonok nevének megvariálása. Ráadásul az Ultra név évek óta a csúcskategóriás, prémium zászlóshajó modelleket jelöli, mind a Samsung, a Xiaomi vagy a Vivo készülékei között.

Ugyanakkor a Galaxy S25 Note elnevezés talán arra utal, hogy az okostelefon valamilyen fejlettebb S Pen élményt kínál majd a jövendőbeli tulajdonosok számára. Ami pedig a Galaxy S25 Pro-t illeti, reméljük, hogy ez azt jelenti, hogy a mobil a jelenleginél több és komolyabb funkciókat tesz majd lehetővé, pont úgy, ahogyan az iPhone Pro modellek az Apple berkein belül. Ez a készülék azért elég jól elkülöníthető az adott sorozat Plus variánsától.

Nyilván ez most még egyelőre csak egy szóbeszéd. Nem nevezhetjük minden tekintetben megalapozottnak, vagyis az is bőven benne van a pakliban, hogy a Samsung egyáltalán nem tér el a megszokott elnevezési sémáitól. Mindenesetre azért, tekintve Yogesh Brar megbízhatóságát, nem seperhetjük le teljesen az asztalról ezt a friss értesülést.

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid