Európába is megérkezett a Samsung Galaxy S24 mobilok One UI 6.1.1 frissítése

0

A Samsung a múlt héten elkezdte kiszórni a One UI 6.1.1 frissítést Dél-Koreában a Galaxy S24, illetve a Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 modellekre. A szoftver most további régiókba is megérkezett, így végre mi, európai felhasználók szintén feltelepíthetjük.

Egyre többen számolnak be arról, hogy megérkezett a One UI 6.1.1 frissítés a Galaxy S24, Galaxy S24+ vagy Galaxy S24 Ultra készülékükre az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Indiában, és nálunk, az EU-ban is.

Az új szoftver még több Galaxy AI opciót foglal magában. Ott van például a Sketch to Image funkció, amellyel egy egyszerű rajzból a mesterséges intelligencia egészen klassz alkotásokat generál. És akár a saját portréinkhoz is készíthetünk teljesen új látványt ezzel a szoftveres trükkel.

Sőt, az MI segítségével akár arra is használható a telefon, hogy a felhasználók helyett írjon meg bizonyos szövegeket. Mostantól egyetlen érintéssel megnyitható a gyorspanel, és a felhasználók még nagyobb irányítást kapnak a fizikai gombok felett is.

A frissítéshez szükséges adatcsomag 3 GB-os. Maga a szoftver érdekes módon One UI 6.1-ként mutatkozik be telepítése előtt, annak ellenére, hogy a múlt hónapban a Galaxy Z Fold 6 és Galaxy Z Flip 6 modellekkel érkező One UI 6.1.1 funkciókat tartalmazza.

Amennyiben feltelepítjük az új szoftvert, megkapjuk az augusztusi biztonsági foltot is. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a Galaxy S24 készülékekre szeptemberben egy további patch is érkezik majd, az éppen aktuális biztonsági javítással.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid