Befutott az Umidigi G100 – 120 Hz-es kijelző, 50 megapixeles kamera és 6000 mAh-s akkumulátor

0

A leginkább remek ár-érték arányú belépőszintű készülékeiről ismert Umidigi újabb okostelefonnal jelentkezett, amely a G100 nevet kapta a keresztségben. A cég szerint az újdonság a karcsú kialakítás, a magával ragadó kijelző és a zökkenőmentes teljesítmény tökéletes keverékét kínálja. A mobil egyebek mellett 120 Hz-es megjelenítővel, 50 megapixeles elsődleges kamerával és 6000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik.

Az Umidigi G100 8,1 mm vastagsággal és lapos kerettel bír, vagyis követi a jelenlegi trendeket. A készüléket négyféle színben forgalmazzák majd, az érdeklődők választhatnak fekete, zöld, kék és fehér kivitelek közül.

Az előlap éke az ugyancsak méretes, 6,9 hüvelykes, 120 Hz-es megjelenítő, amelynek takarásában Unisoc T615 lapkakészlet teljesít szolgálatot 8 GB RAM-mal kiegészítve. A készülék hardverét egy 6000 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával, amelyet 20 wattal lehet tölteni.

A telefon hátlapjára 50 megapixeles elsődleges kamera került, amely mellé betársul egy 2 megapixeles makró, valamint egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő. Az előlapon egy csepp alakú szenzorszigetben találjuk a 16 megapixeles szelfikamerát.

A G100 felszereltségének részét képezi egy oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasó, de a telefont arcfelismeréssel is fel lehet oldani. Kapunk még NFC-modult és fülhallgató kimenetet is, utóbbi elvileg 200%-kal hangosabb, mint a korábbi modelleken lévők, jelentsen ez bármit is.

Egyelőre több részletet nem osztottak meg az Umidigi G100-zal kapcsolatban, így azt sem tudjuk, hogy mely régiókban és milyen áron tervezik majd forgalmazni. Remélhetőleg a gyártó hamarosan ezeket az információkat is közzéteszi.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid