További népszerű Samsung modellekre indult meg a One UI 6.1.1 frissítés

0

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Samsung elkezdte terjeszteni a mesterséges intelligencia funkciókkal alaposan megpakolt One UI 6.1.1 frissítését a Galaxy S23 széria tagjaira, illetve a Galaxy Z Flip 5 és Galaxy Z Fold 5 modellekre. A dél-koreai gyártó most további készülékekre is elérhetővé teszi a szoftvert.

Örülhetnek végre a Samsung Galaxy S22 család valamely készülékét használók, de azok is, akik egy Galaxy Z Fold 4 vagy Galaxy Z Flip 4 mobilt nyúznak, akárcsak a Galaxy Tab S8 tulajdonosok! Mint ahogyan az általában lenni szokott, a szoftver terjesztése elsőként a Samsung hazájában, Dél-Koreában kezdődik, így volt ez a többi támogatott eszköz esetében is, de szerencsére csupán napokat kell várni arra, hogy más régiókban is elérhetővé váljon az új szoftver.

A Samsung Galaxy S22 telefonokra az S90xNKSU5EXH7 jelzéssel érkezik a szoftver, amelynek telepítéséhez egy 2,8 GB-os adatcsomagot kell letölteni. A Galaxy Z Flip 4-re F721NKSU4GXH7, a Galaxy Z Fold 4-re pedig F936NKSU4GXH7 firmware számmal érkezik a szoftver. A Galaxy Tab S8 az X700XXU8CXHB, a Galaxy Tab S8+ az X800XXU8CXHB, a Galaxy Tab S8 Ultra pedig az X900XXU8CXHB verziót kapja.

A telepítést követően a készülékek tulajdonosai megkapják a 2024 szeptemberére vonatkozó biztonsági foltot is. A One UI 6.1.1 frissítés legfontosabb részei természetesen azok a mesterséges intelligencia funkciók lesznek, amelyek a Galaxy Z Fold 6 és Galaxy Z Flip 6 készülékekkel jelentek meg. Tehát a dél-koreai bevezetés már megkezdődött, vagyis csak napok kérdése, hogy hozzánk is eljusson az új szoftver.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid