Érkezik a OnePlus Ace 5 széria – kiderült néhány fontosabb specifikáció

0

Jelenlegi tudásunk alapján a OnePlus 13 valamikor októberben fog debütálni, nagyjából akkor, amikor a Qualcomm bemutatja legújabb csúcskategóriás lapkakészletét, a Snapdragon 8 Gen 4-et, amely a készülék meghajtásáról gondoskodik majd. A zászlóshajón kívül még az Ace 5 és Ace 5 Pro modellek is készülnek a kínai gyártó műhelyében, és az előzetes értesülések alapján mindkét mobil komoly előrelépést jelent majd a korábbi generációhoz viszonyítva.

Az okostelefonok hátlapjára új 50 megapixeles képrögzítő egységet szerelnek majd, amely 1/1,56 hüvelykes mérettel, valamint egy Sony IMX9 szériás érzékelővel lesz felvértezve. A OnePlus Ace 5 Pro még egy periszkópos telefotó modullal is gyarapodni fog. Ez olyan újdonság, amelyet korábban még nem láthattunk Ace szériába tartozó készüléken.

A megjelenítő gyártásáról a BOE fog gondoskodni. A panel egy X2 OLED konstrukció lesz, amelyet elsőként a OnePlus 13-on láthatunk majd. Az 1260p felbontású képernyő sík kialakítással fog rendelkezni, ívelt peremek nélkül. Habár a két mobil jellemzői nagyjából megegyeznek, fontos eltérés lesz a belsejükben szolgálatot teljesítő lapkakészletek között: a OnePlus Ace 5 belsejébe Snapdragon 8 Gen 3-at szerelnek majd, míg az Ace 5 Pro borítása alá Snapdragon 8 Gen 4 kerül.

Az újdonságok valószínűleg megkapják a OnePlus és a CATL közös fejlesztését, a Glacier Battery nevű új típusú akkumulátort, amely egyszerre biztosít vékony kialakítást és megnövelt kapacitást. Ennek megfelelően az Ace 5 modellek 6000 mAh-s teleppel lesznek felszerelve, amelyek támogatják a 100 wattos kábeles gyorstöltést.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid