Levideózták a Samsung Galaxy S25 Ultra tokját

0

A Samsung Galaxy S22 Ultráról eltűntek elődjei lekerekített sarkai, és egy sokkal szögletesebb kialakítást kapott, ami bár a szemnek mutatós, a tenyérnek kevésbé volt komfortos. Ez a dizájn több generáción keresztül is megmaradt, de most minden jel arra utal, hogy a Samsung visszatér egy sokkal gömbölydedebb formatervhez az új Ultra modellel. Erről árulkodik egy nemrég közzétett videó is, amelyen a prémium okostelefon átlátszó tokja látható.

Nem ismeretlen már számunkra a Samsung Galaxy S25 Ultra várható dizájnja, hiszen láttunk már renderelt képeket korábban, illetve az egyik rangos szivárogtató bemutatott néhány makettet, amelyeket állítólag a csúcsmodell alapján készítettek. Mind a renderelt képeken, mind a maketteken lekerekített sarkokat lehetett látni.

És most itt az újabb bizonyíték, egy Weibón publikált videó képében, amely egy szilikontokot mutat be több szögből. A tartozékot állítólag a Samsung Galaxy S25 Ultra oltalmára készítették. A tok sarkai valóban kerekek, ráadásul elég látványosan, bár nem annyira, mint amennyire a Galaxy S21 Ultrán voltak anno.

A Samsung Galaxy S25 Ultra kapcsán azt beszélik, hogy a megjelenítő körüli kereteket rendkívül vékonyra szabják majd. Ezek karcsúbbak lesznek, mint azok, amelyek az iPhone 16 Pro Max megjelenítőjét ölelik körül. Maga a mobil 8,2 mm vastag házzal rendelkezhet, szemben a jelenlegi kiadás 8,6 mm-es keresztmetszetével, és ha hihetünk az előzetes értesüléseknek, könnyebb is lesz.

A Galaxy S25 Ultra ugyanis 219 grammot fog nyomni, szemben a Galaxy S24 Ultra 232 grammjával. A telefont némileg keskenyebbre faragják, 79 helyett 77,6 mm-es lesz, de mindezen változtatások ellenére megmarad az 5000 mAh kapacitású akkumulátor. A Samsung Galaxy S25 szériáról azt beszélik, hogy minden modellt Snapdragon 8 Gen 4 lapkakészlet fog hajtani, piactól függetlenül, vagyis nem lesz sehol Exynos chippel szerelt variáns.

Samsung Galaxy S25 Ultra render

A Samsung Galaxy S25 Ultra nemrég hitelesítve lett műholdas kapcsolatok támogatására, de azt egyelőre nem tudni, hogy ez a funkció megmarad-e ennek a modellnek, vagy netán a másik két Galaxy S25 készülék is megkapja. A nagy konkurensek esetében, mint amilyen a Google Pixel 9 vagy az iPhone 16, mindegyik kiadás támogatja a szatelitkommunikációt, reméljük, így lesz a Samsung mobiljainál is, hiszen egy szó szerint életmentő funkcióról van szó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid