Így néz ki a One UI 7 vezérlőpultja a Samsung Galaxy S25-ön

0

Nemrég tartották a Samsung éves fejlesztői konferenciáját, amelyen hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a One UI 7 felhasználói felület 2025 elején fog debütálni, mégpedig a Galaxy S25 okostelefonokkal egyetemben. Most az egyik megbízható szivárogtató közzétett egy képet, amelyen az új rendszer látható a Galaxy S25 Ultrán, de nyilván a többi modellen is így néz majd ki.

A lentebb látható képet Ice Universe technológiai bennfentes tette közzé az X-en. Ha nem csal meg a szemünk, a képen a Galaxy S25 Ultrát láthatjuk, megjelenítőjén a One UI 7 vezérlőpultjával. A szoftver külleme megegyezik azzal a béta verzióval, amelyet korábban a Galaxy S24 Ultrán vehettünk szemügyre, ez pedig a vezérlőpult, amelyet úgy lehet előcsalogatni, hogy az ujjunkat fentről lehúzzuk a kezdőképernyő jobb oldalán. Az értesítések a bal oldalon foglalnak majd helyet.

A vezérlőpult funkciója rendkívül egyszerű, szó szerint suhintásnyi közelségbe hoz a felhasználóhoz olyan fontos beállításokat, mint a Wi-Fi, a Bluetooth, a hangerő és a fényerő. Utóbbiak alulra, előbbiek pedig felülre kerülnek a menüben. A kettő között pedig lehetőségünk van a multimédia lejátszót vezérelni.

Egyébként videó is van az új Samsung felületről, egy S24 Ultrán fut az előzetes verzió:

A Samsung Galaxy S25 készülékek 2025 elején fognak debütálni, nagy valószínűséggel januárban. Az új szoftveres interfész pedig a zászlóshajókkal együtt fog megjelenni, bár addig érkezik egy béta változat, ami ízelítőül szolgálhat a végleges változat bejelentéséig.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid