Mágneses vezeték nélküli töltéssel jön a OnePlus 13

0

Már egy ideje keringenek azzal kapcsolatban szóbeszédek, hogy a OnePlus 13 támogatni fogja a mágneses vezeték nélküli töltést, vagyis valami ahhoz hasonlót fog kínálni, mint az Apple készülékek MagSafe funkciója. Mint kiderült, ez valóban így lesz, de a sztoriban lehet egy csavar.

Lehetséges, hogy a készülékben nem lesznek mágnesek, hanem mágneses tokok révén biztosítja majd a csatlakozást a vezeték nélküli töltőkhöz. Ez az infó nem egy szivárogtatótól vagy technológiai bennfentestől származik, hanem egy OnePlus munkatárstól, aki nemrég a Weibón publikált. Mivel ezt nyilvánvaló okokból kifolyólag kínai nyelven tette, gépi fordításra kell hagyatkoznunk, vagyis a tévedés jogát kénytelenek vagyunk fenntartani.

A fentiek azt jelentik, hogy még mindig benne van a pakliban, hogy a telefonban lesznek mágneses elemek, de ebben nem lehetünk most még teljesen biztosak. Ha a gyártó valóban tokok révén szeretné megvalósítani ezt az ötletet, akkor az hasonló lesz ahhoz, mint amit más tartozékgyártók is kínálnak. Ezek olyan termékekkel házalnak, amelyek a hagyományos vezeték nélküli töltést támogató mobilokat MagSafe töltőkkel kompatibilissé tudják varázsolni.

A OnePlus munkatársa azt is megerősítette, hogy faerezetű dizájnnal rendelkező tokokat fognak értékesíteni a OnePlus 13-hoz, ám a megfogalmazás alapján arra következtethetünk, hogy ezek igazából nem fából fognak készülni, csupán imitálják majd a természetes anyagokat.

Ha minden jól megy, akkor a OnePlus 13 még ebben a hónapban meg fog jelenni. A zászlóshajó készülék meghajtásáról Snapdragon 8 Gen 4 lapkakészlet gondoskodik, és a mobilt akár 24 GB RAM-mal is meg lehet majd vásárolni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid