Kiszivárogtak a Xiaomi Pad 7 és Pad 7 Pro jellemzői

0

A Xiaomi műhelyében két táblagép is készül, amelyek hamarosan bemutatkozhatnak. A Pad 7 és Pad 7 Pro modellekről van szó, amelyek fontosabb jellemzői nemrég kiszivárogtak. Bár ezek nem lesznek teljes mértékben csúcskategóriás ajánlatok, a legtöbben valószínűleg nagy megelégedéssel fogják őket használni a mindennapokban.

Mindazok, akik a Pad 6S Pro folytatását remélik, csalódni fognak. A készülékek, ahogyan a nevük is sugallja, a Pad 6 és Pad 6 Pro felváltására lesznek hivatottak. Az előzetes értesülések szerint a Xiaomi Pad 7 Snapdragon 7 Gen 3 lapkakészlettel lesz felszerelve, a borítása alá szerelt akkumulátor pedig támogatni fogja a 45 wattos gyorstöltést. A Pad 7 Pro teljesítmény tekintetében felülmúlja majd társát, köszönhetően a Snapdragon 8+ Gen 3 chipsetnek, akkumulátorát pedig 67 wattal lehet majd táplálni.

Nagyon úgy tűnik, hogy mindkét készülék 11,16 hüvelykes IPS kijelzőt kap, ezek 144 Hz-es képfrissítési frekvenciára lesznek képesek. A nagyobb méretű Pad 6S Pro nem kerül le a boltok polcairól, mivel továbbra is a csúcskategóriát képviseli a Xiaomi táblagépes kínálatában, igaz egy korábbi generációt (Snapdragon 8 Gen 2 dolgozik benne), mivel a Pad 7 Pro frissebb és erősebb hardver kap.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Pad 7 és Pad 7 Pro modellek leleplezésére mikor kerülhet sor, de egyáltalán nem lehetetlen, hogy még ebben a hónapban, a Xiaomi 15 okostelefonok társaságában fognak megjelenni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid