Új, prémium Honor mobil bukott le

0

A kereskedelembe helyezéséhez szükséges tanúsítványát kapta meg a minap a Huawei KIW-AL20 kódnevű készülék, mégpedig a TENAA, vagyis a kínai telekommunikációs hivatal jóvoltából. A mobil a Honor 7 valamilyen prémium változata lehet, amiről már ősszel is lehetett pletykákat hallani. 

The-Huawei-KIW-AL20-is-certified-by-TENAA (3)

A TENAA által górcső alá vett készüléknek 5.5 hüvelykes kijelzője van, vagyis pontosan akkora, mint a szóbeszédekben szereplő Honor 7 Plus.  A burkolat alatt a vállalat saját fejlesztésű lapkája, a Kirin 950 ketyeg, ami egy nyolcmagos processzort rejt magában, 1.5 GHz-re skálázott magokkal.

The-Huawei-KIW-AL20-is-certified-by-TENAA

Az előbb említetteken kívül adott még 3 GB RAM, illetve 32 GB-os belső tárhely, ami ha nem lenne elegendő, lehetőségünk van egy akár 128 GB-os microSD kártyával kibővíteni azt.

The-Huawei-KIW-AL20-is-certified-by-TENAA (1)

A készülék hátoldalán egy 13 megapixeles kamera hivatott megőrizni a pillanatot, míg az előlapon egy 5 megapixeles szenzorral készíthetünk önfotókat. A történetet egy ujjlenyomat-olvasó és egy Android 5.1.1-es rendszer teszi kerekké. A szálcsiszolt dizájnnal ellátott fémházas készülék 8.15 mm vastag és 158 grammot nyom a mérlegen.

The-Huawei-KIW-AL20-is-certified-by-TENAA (2)

A telefon támogatja a 4G LTE hálózatokat, és háromféle színben lesz kapható: aranyban, szürkében és ezüstben. Bár még nem tudni, hogy ez a készülék valóban a Honor 7 Plus lesz-e, az biztos, hogy a bemutatójára nem kell már sokat várni.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid