Meglepően jól fogy a két kijelzős LG V10

0

Az LG októberben mutatta be legfrissebb csúcsmobilját, a V10-et, ami az erős hardver mellé masszív külsőt, és jó néhány különleges extrát kapott. Most pedig arra is fény derült, hogy kifejezetten nagy a kereslet az újdonságra.

A gyártó hivatalos bejelentése szerint az első 45 napban 450.000 darab LG V10 fogyott Észak-Amerikában, ami 10 ezer eladott készüléket jelent naponta. Globális eladási adatokat sajnos nem tudunk, de az egyértelműen látszik, hogy sikeres lett a dél-koreaiak mobilja.

Az is kiderült, hogy az 5.7 colos, vagy ennél nagyobb kijelzőméretű telefonok piacának 35.7%-át az LG uralta novemberben az USA-ban.

LG-V10-header-1

Az LG készüléke egyébként több szempontból is egyedülálló. Az egyik fő különlegessége a másodlagos előlapi kijelző, ami fent található, és egész sok mindenre használható, a másik érdekesség pedig a dupla szelfikamera.

Az LG V10 részleteit ebben a cikkben ismertettük, de mutattunk már töréstesztet is a mobilról, amelyből kiderült, hogy néhány normál leejtése meg sem kottyan neki.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid