Kiszivárgott képeken és videón a Xiaomi Mi 5

0

A Xiaomi új csúcsmobilját valamikor 2016 első negyedévében mutathatják be, de a legfontosabb részleteket azért már lehet sejteni. A napokban ráadásul a készülék állítólagos kinézete is napvilágra került néhány hivatalosnak tűnő renderkép és egy rövid videó jóvoltából.

Nézzük először a képeket, amik alapján négyféle színváltozatra számíthatunk. Lesz fekete, arany, rózsaszín és fehér modell.

Xiaomi-MI-5-blackXiaomi-MI-5-goldXiaomi-MI-5-pinkXiaomi-MI-5

A renderképek prémium dizájnról árulkodnak, ami fém keretet, illetve 2.5D-s üveg borította elő- és hátlapot takar. A Home gomb kifejezetten vékony lesz, reméljük ez nem megy majd az ujjlenyomat-olvasó rovására.

Az alábbi videón állítólag szintén a Xiaomi Mi 5 látható, és a dizájn hasonlít is a fenti képekre. Az arányokban azonban van némi eltérés, ezért sokkal valószínűbb, hogy ez a nagyobb méretű (5.7 colos) Mi 5 Plus, amiről szintén hallhattunk korábban pletykákat.

A Mi 5 a hírek szerint egy 5.2 colos QHD kijelzővel érkezik, amit a Snapdragon 820 hajt 4 GB RAM társaságában. A kamerák 16 és 8 megapixelesek lehetnek, a hosszú üzemidőről pedig egy 3030 mAh-s akksi gondoskodhat. A bemutató pontos időpontja még nem ismert, de valószínűleg már nincs túlzottan messze.

TimesNews.co.uk (1), (2)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid