Törésteszten a dupla kijelzős LG V10

0

Az LG legújabb csúcsmobilja rendkívül különleges lett, és nem csak a dupla kijelző, vagy a dupla szelfikamera miatt, hanem mert a gyártó egy kifejezetten strapabíró külsővel ruházta fel a készüléket. De vajon ez csak a látszat, vagy tényleg jól bírja a külső behatásokat?

Mit is takar a masszív kivitel? Az LG V10 előlapját egy dupla rétegű Gorilla Glass 4 borítja, két oldalt pedig egy erős, rozsdamentes acél keret határolja a mobilt. A hátlapot egy szilikonszerű anyag fedi, ami biztos fogást tesz lehetővé, és mivel nem annyira merev, így sokat tompít, ha például leejtjük a mobilt. Ráadásul ugyanez az anyag borítja a készülék alját és tetejét is.

LG-V10-hivatalos-1

Az AndroidAuthority munkatársai le is tesztelték a mobil strapabíróságát, mégpedig úgy, hogy a leggyakoribb leejtési módokat szimulálták.

A normál leejtések meg sem kottyantak a mobilnak, sok próbálkozás után is csak kisebb leverődések jelentkeztek a telefon sarkain. A hátlap sokszor leesett a földre érkezéskor, de ez nem tett kárt a készülékben. Végül egy több méter magasra történő feldobás után sikerül betörni a kijelzőt, de a V10 ezután is tökéletesen üzemképes maradt.

Kijelenthető tehát, hogy az LG V10 tényleg nagyon strapabíró lett, hétköznapi körülmények között nehéz kárt tenni benne, a mostani csúcsmobilok közül szinte biztos, hogy ez bírja a legjobban a megpróbáltatásokat.

Ha bővebben is olvasnál a mobilról, akkor itt találod a részletes bemutatónkat.

AndroidAuthority (YouTube)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid