Friss képek vallanak a Meizu Pro 6 dizájnjáról

0

Az alapján, amit eddig tudunk a Meizu Pro 6-ról, egy igencsak érdekes készülék sziluettje rajzolódik ki lelki szemeink előtt. Nyomásérzékeny kijelző, 6 GB RAM, és más nyalánkságok ugyebár. Szerencsére nem csak képzeletben vethetjük rá a tekintetünket a telefonra, néhány kiszivárgott fotó révén a formatervet is megismerhetjük közelebbről. 

Ami első blikkre észrevehető, az a nagyfokú hasonlatosság a készülék elődjéhez, vagyis a Pro 5-höz. A képeken tisztán látható a fém unibody dizájn, a jellegzetesen lekerekített szélekkel. A párhuzamok azonban itt nem érnek véget, hiszen elég a kameraszenzorra vagy az Mtouch ujjlenyomat-olvasóval ellátott “home” gombra pillantani. A megjelenítő is megkapó látvány, a kiépítése azt hiteti el a vizsgálódóval, hogy talán nincs is káva két oldalt.

meizu-pro-6-leak-01meizu-pro-6-leak-02meizu-pro-6-leak-03

A Meizu Pro 6 egy valódi csúcsmodell lesz, a következő fontosabb specifikációkra lehet számítani vele kapcsolatban: 5.5 hüvelykes Full HD kijelző, 4/6 GB RAM, 64/128 GB háttértár, továbbfejlesztett tízmagos Helio X25 lapka a MediaTek jóvoltából, 21 megapixeles elsődleges kamera és 5 megapixeles előlapi szenzor.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid