Az LG bejelentette X szériás mobiljai nemzetközi forgalmazását

0

Egy hónappal azután, hogy az LG felfedte az X széria első két készülékét – amiket még számos más modell fog követni – a dél-koreai gyártó bejelentette, hogy globálisan is hozzáférhetővé teszik őket. 

Az LG a héten megkezdi a mobilok árusítását saját hazájában, majd később Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában is elérhetőek lesznek. A vállalat szerint a készülékek – jelen pillanatban ugye még csak az X Screen, illetve X Cam modellekre hivatkoznak – egy széles néprétegnek szánt széria részei, amelyek olyan prémium funkciókkal bírnak, amik eddig csak az LG zászlóshajóira voltak jellemzők.

lg x szeria

“A telefonok mindegyike képes valamilyen remek extrát nyújtani, anélkül, hogy a kelleténél jobban kiürítené a vásárlók zsebét” – állítja Juno Cho, az LG mobilkommunikációs részlegének elnöke, és egyben a cég vezérigazgatója. “Az LG X széria a legjobb kijelző és kamera technológiákat viszi el a tömegeknek, és ez valami olyasmi, amire még nem volt példa” – tette hozzá a dél-koreai cég fejese.

lg-x-cam-01

Az X Screen különlegessége az előlapi másodlagos kijelző, ami hasonló az LG V10-ben debütált megoldáshoz, az X Cam pedig dupla hátlapi kamerával bír, akárcsak az új LG G5. A mobilok hazai ára, illetve az itteni megjelenési időpontok egyelőre nem ismertek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid