Így vertek át Apple-fanokat az új iPhone SE-vel

3

Az Apple nemrég bemutatta legfrissebb mobilját iPhone SE néven, ami újból 4 colos kijelzőt kapott, hasonlóan a régebbi 5-ös szériához. Az egyik amerikai show-műsorban is ez volt a téma, és az eredmény rettentően vicces, nem érdemes kihagyni!

Jimmy Kimmel a humoros bevezetőben azt ecseteli, hogy az Apple nem tud dönteni, egyszer méretet növelnek, majd később csökkentenek. Az ezt követő bejátszás azonban mindent visz. Megkérdeztek néhány járókelőt, hogy mit gondolnak az új iPhone-ról, jobb-e a korábbi 5-östől, és látszólag mindkettőből adtak nekik egyet-egyet, hogy össze tudják őket hasonlítani. Valójában azonban mindkét mobil egy iPhone 5 volt, azaz teljesen ugyanaz a kettő.

Hihetetlen, hogy az emberek milyen különbségeket vélnek felfedezni a két egyforma mobil között, ha azt mondják nekik, hogy az egyik egy újabb verzió. Valaki nehezebbnek érezte az új modellt, valaki kisebbnek látta, és természetesen a kijelzőjét is sokkal jobbnak vélték, amikor egymás mellé tették a két telefont. Ezeken túl gyorsabbnak találták az új iPhone SE-t, és valaki még a megújult Home gombot is észrevette…

Ha érdekel, hogy milyen lett a valódi iPhone SE, akkor itt olvashatsz róla bővebben.

forrás: YouTube, via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid