Bemutató videón a Xiaomi Mi Note 2

0

A keret nélküli Xiaomi Mi MIX annyira extrém lett, hogy már alig esik szó a Mi Note 2-ről, pedig ez a kínai gyártó első hajlított kijelzős okostelefonja, ami nem mellesleg hardveresen is az élvonalat képviseli.

A Mi Note 2 sokban hasonlít a visszahívott Galaxy Note 7-re, ami minden bizonnyal jól jön majd a Xiaominak. Elől és hátul is hajlított üveg borítja a telefont, oldalról pedig szimmetrikus a készülék, akárcsak a Samsung mobilja. Érdemes megnézni működés közben is az újdonságot!

A készülék egy 5.7 colos hajlított AMOLED kijelzővel bír, ami érdekes módon csak Full HD felbontású. Persze ez is bőven elég egy átlagfelhasználó számára, de azért a versenytársak már QHD felbontással operálnak (tegyük hozzá, hogy jóval drágábban).

xiaomi-mi-note-2-glacier-silver

A Mi Note 2-t a Snapdragon 821 hajtja 4 vagy 6 GB RAM társaságában, azaz valóban egy csúcsmodellről van szó, és érdemes külön kiemelni, hogy van nemzetközi modell is B20-as LTE támogatással, azaz Európában is versenyképes lesz a mobil. Itt olvashatsz róla bővebben.

forrás: FoneArena (YouTube)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid