Nagyon masszív lett az új LG X Venture

0

Az LG bemutatta legújabb okostelefonját, az X Venture-t, ami idén a második X szériás készüléke a koreaiaknak. A mobilt arra tervezték, hogy ellenálljon az elemeknek, ugyanis IP68-as védelemmel viseli a vizet és a port, valamint a MIL-STD 810G katonai szabványnak megfelelően tűri az extrém hőmérsékleti viszonyokat, az ütést, illetve a leejtést. És ez még nem minden.

A telefon lelke egy Qualcomm Snapdragon 435 lapkakészlet, amelyet 2 GB RAM-mal párosított az LG. A képernyő felbontása 1920×1080, a képátlója pedig 5.2 col. A telefonon egészen naprakész rendszer fut, hiszen már gyárilag Android 7.0 Nougat bootol a bekapcsolás után. A belső tárhely kapacitása 32 GB, de ha netán ez nem lenne elegendő, akkor még mindig opció a microSD kártyás bővítés.

Az akkumulátor 4100 milliamperórás ami a gyártó állítása szerint akár 24 óra használatot is kibír. Ami még ennél is jobb, hogy 0-ról 50 százalékra alig 48 perc alatt tölt fel a mobil, hála a Quick Charge 2.0 technológiának.

Az elsődleges kamera felbontása 16 megapixel, míg az előlapon egy 120 fokos látószöggel rendelkező 5 megapixeles szelfikamera virít, hasonló ahhoz, amit az LG V20 esetében is megismerhettünk.

Mivel a készüléket az aktív élet kedvelőinek szánták, így saját dedikált oldalsó gombja van, amit a gyártó Quick Button névre keresztelt. Ezzel a billentyűvel aktiválhatjuk az LG Outdoor Essentials alkalmazását, ami magában foglal egy csomó mindent, ami a kültéri érvényesüléshez szükséges lehet. Barométer, iránytű, lépés-kalória-távolság számláló, időjárás információ, és zseblámpa is található az alkalmazás kínálatában többek között.

A Quick Button rövid megnyomása a már fent ismertetett applikációt hozza elő, de egy hosszabb nyomás a beállításokba visz. Ha pedig duplán nyomjuk meg, akkor aktiválja a “Glove Mode”-ot, ami lehetővé teszi a készülék kesztyűben való használatát. Természetesen semmi sem kötelező, ezért a dedikált gombot akármelyik kedvenc alkalmazásunkhoz hozzárendelhetjük, ellentétben például a Galaxy S8-cal.

Az LG X Venture Észak-Amerikában lesz első körben kapható, majd Európában, Ázsiában, Afrikában, Latin-Amerikában, és végül a Közel-Keleten is megjelenik az elkövetkezendő hetek folyamán. A pontos ár még nem ismert, de 250 dollár körüli összegre számítunk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid