Kiszivárogtak az új Sony csúcsmobil jellemzői

3

A Sony akár már januárban bemutathatja új csúcsmobilját, vagy csúcsmobiljait, és az egyik ilyen készüléknek most szinte minden fontosabb jellemzője kiszivárgott.

Egy H8216 modellszámú eszköz adatlapja került fel a Reddit fórumra, és ez minden bizonnyal az Xperia XZ1 utódjának specifikációit tartalmazza. A HDR-képes kijelző 5.48 colos lesz és Full HD felbontású, mégpedig hagyományos, 16:9-es képaránnyal. A megjelenítő körüli keret minden bizonnyal sokkal vékonyabb lesz, mint az előd esetében, de hiteles kép eddig sajnos nem érkezett a mobilról.

Az újdonságban a Snapdragon 845 dolgozik majd, hasonlóan sok más 2018-as csúcsmobilhoz, memória tekintetében pedig 4 GB RAM-ot és 64 GB-os tárhelyet kapunk, bővítési lehetőséggel.

A hátlapon egy 12 MP-es duál kamera lesz, míg az előlapra egy 15 MP-es egység kerülhet. Említést érdemel még a 3130 mAh-s aksi, valamint az Android 8.1 Oreo rendszer. A mobil 148 x 73.4 x 7.4 mm-es dimenziókkal bír, a tömege pedig 156 gramm, és az IP68-as vízállóság sem marad ki.

A bemutató nagy valószínűséggel januárban lesz, a CES expón.

Forrás: Reddit

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid