Kiderültek a Xiaomi Mi Max 3 főbb jellemzői

0

A múlt hónapban az Xiaomi munkatársai hivatalosan is elismerték, hogy dolgoznak a Mi Max 3 készüléken. Akkor azt nyilatkozták, hogy a mobil valamikor júliusban lesz hivatalos. Valószínűleg nem a levegőbe beszéltek, mert most a kínai telekommunikációs hivatal adatbázisában feltűnt három készülék, amelyek az ázsiai gyártó üzemidőbajnok telefonjának lehetnek a változatai.

A TENAA a Kínai Népköztársaság telekommunikációs hivatala, feladata ellenőrizni, hogy egy adott készülék alkalmas-e a forgalomba kerülésre az ország határain belül. Mivel a világ egyik legnagyobb piacáról van szó, már ez önmagában figyelemreméltóvá teszi a tevékenységüket, de igazán azért szeretjük őket, mert minden telefont lebuktatnak még jóval a megjelenés előtt.

Az előd (Xiaomi Mi Max 2)

A három telefon a következő modellszámokat viseli: M1804E4T, M1804E4A és M1804E4C. A lényeges specifikációkat illetően nincs különösebb eltérés a változatok között, például ugyanaz a nyolcmagos processzor fog bennük dolgozni 1.8 GHz-es órajelen, és a megjelenítő szintén meg fog egyezni mindegyik változat esetében. Egy igencsak termetes konstrukcióról van szó a maga 6.9 hüvelykes képátlójával, 2160×1080 pixeles felbontásával pedig a jelenlegi átlagot fogja képviselni, már ami a középkategória felsőbb szegmenseit illeti. Operatív memória tekintetében háromféle verzió létezik: 3, 4, valamint 6 GB RAM kerülhet a telefonok burkolat alá. Ugyanígy háromféle belső tárhely opció közül választhatunk: 32, 64, 128 GB-os háttértárak állnak majd a rendelkezésünkre.

A listázás értelmében a készüléken három kamera található, ami azt jelenti, hogy az egyik képrögzítő apparátus két érzékelővel végzi a munkáját, amelynek elsődleges szenzora 12 megapixeles felbontással bír. A kijelző felől egy 8 megapixeles szenzor lehet segítségünkre önfotózás során, igaz, az egyik modell esetében ez az érzékelő csupán 5 megapixeles. A készülék 176.15×87.4×7.99 mm-es dimenziókkal rendelkezik és 221 grammot nyom, ennek a tömegnek a nagy részét valószínűleg az 5400 mAh kapacitású akkumulátor teszi ki.

Egy picit visszatérve a kamerákra érdemes megemlíteni, hogy bár egyelőre nincsenek képek a készülékekről, a hátlapi duál kamera valószínűleg vertikálisan lesz elhelyezve. Ezt a kiszivárgott TPU tokok kialakítása alapján tudtuk meg, sőt, így az is kiderült, hogy lesz egy hátlapi ujjlenyomat-olvasó is. A tokok alapján lehet következtetni a portok és a gombok elhelyezésére is. A telefon a következő hónapban debütálhat, de arról még pletyka szinten sincsen információ, hogy mennyibe fog kerülni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid