25 ezer Ft-ért kapható a Snapdragon 652-vel szerelt LeEco mobil

0

Méretes Full HD kijelző, Qualcomm Snapdragon 652 lapkakészlet, prémium külalak mindössze 90 dollárért? Nyugi nem kell ránk hívni az elmeorvosi szakértőt, valóban létezik ilyen készülék, mégpedig a LeEco Le S3 (LeTV X522), ami most a GearBest jóvoltából röpke egy héten át az említett kedvezményes áron kapható. Érdemes elolvasni ezt a rövid ismertetőt, mert a számos klassz tulajdonság mellett kell néhány kompromisszumot is kötni, ha a telefon megvásárlására adjuk a fejünket. A hihetetlen ár mellett azonban még ez is bőséggel belefér.

Bár még mindig látni embereket, akik visszasírják a négy colos telefonokat, azért a csöndes többség örül, hogy pár kivételt nem számítva véget ért az egérmozik korszaka. A mobil kijelzője ennek megfelelően 5.5 colos, a felbontása Full HD, és igen, egy hagyományos, szélesvásznú IPS panelről van szó. Nincs notch, nincs sírás.

A telefon csinos fémburkolata alatt a már említett Qualcomm Snapdragon 652 lapkakészlet található, amivel jobbára sokkal drágább telefonokban találkozhatunk. A középkategória felsőbb szegmenseibe pozicionált chipset nyolcmagos processzorral (4xA72 és 4xA53) és Adreno 510 GPU-val bír, ami 3 GB RAM-mal, valamint egy 32 GB-os belső tárhellyel egészül ki. Ez egy nagyon masszív, a hétköznapok során több, mint elégséges teljesítményt szavatoló vas.

A készülékről lemaradtak a flancos duál kamerák, de egy ilyen árcédula mellett egyáltalán nem tűnik gáznak a hátlapi szenzor 16 megapixeles felbontása, sőt, az előlapi 8 megapixeles érzékelővel is ki tudunk békülni, pláne ennyi pénzért. Szintén a hátoldal ad otthont a biometrikus szenzornak, amelynek köszönhetően az ujjlenyomatalapú kijelzőfeloldás is lehetséges. A telefon lehetővé teszi két SIM kártya egyidejű behelyezését, azonban érdemes figyelembe venni, hogy ez a mobil nem támogatja a B20-as LTE hálózatokat. Bár az említett szabvány nélkül is lehet teljes életet élni, érhető, ha valakinek ez gondot okoz.

A telefon akkumulátorának kapacitása 3000 mAh, ami átlagosnak mondható, tölteni pedig USB-C porton keresztül lehetséges, és így a 3.5 mm-es jack csatlakozó is lemaradt. A másik kellemetlenség, amit el kell fogadni ennél a mobilnál, hogy Android 6.0 rendszerrel jut a vásárlóhoz, és hivatalosan már nem fog tovább frissülni. Bár talán ez sem vészes egy alig 90 dolcsis masinánál… (Egyébként tök jó custom ROM-ok vannak a mobilra, egy kis hozzáértéssel akár MIUI 9 is varázsolható rá.)

Összesítve: ha egy másodlagos okostelefonra vágysz, esetleg a gyereknek akarsz valamit, aminek korrekt a kijelzője és a hardvere, akkor ez a mobil abszolút opció lehet a számodra is. A LeEco (LeTV) Le S3 még szűk egy hétig lesz akciós, így áfamentes EU Priority Line szállítással is kijön cirka 25 ezer Ft-ból. Részletekért, és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

Frissítés: a hasonló tudású LeEco Le 2 szintén akciós, ez a B20-at is tudja!

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid