Sajtóképen és valódi fotókon a következő Samsung csúcsmobil

0

Nagyjából 3 hét múlva mutatják majd be a legújabb Galaxy Note-ot, de már szinte mindent tudni lehet róla, ráadásul most egy hivatalosnak tűnő sajtókép és pár másik fotó is kikerült róla.

A múlt héten már láthattunk egy promóciós posztert, ám most jobb minőségben is megtekinthetjük a Samsung Galaxy Note 9-et. Evan Blass osztotta meg a képet, így nincs okunk kételkedni benne. A render igazolja az eddigi híreket, miszerint a kinézet szinte teljesen megegyezik majd az elődével.

Az is látható, hogy az S Pen tényleg sárga színű lesz, legalábbis a kék verziónál biztosan. A toll vége a telefonnal azonos színt kap, ám azon felül sárga lesz az egész. Az a hír is járja, miszerint több színben is elérhető lesz majd a toll, de ez csak a bemutató után vehető biztosra.

Az ujjlenyomat-olvasó is megkapta a ráncfelvarrást, mivel az elődnél sok kritikát kapott az elhelyezése, és itt már optika alatt láthatjuk viszont. Ez igazolja azt is, hogy a Note 9 esetében még nem számíthatunk a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasóra. Ezt valószínűleg az Galaxy S10 megjelenésére tartogatja a Samsung.

Sajnos sokaknak csalódást okoz majd, hogy a külső szinte semmit nem változik, de a Samsung egyelőre kitart. Kérdés, hogy mennyire vonzza majd a potenciális vásárolókat az innováció látszólagos hiánya. Mindenesetre már nem kell sokat várni, mivel augusztus 9-én mutatják majd be a mobilt.

Forrás, via Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid