Hat kamerával debütált a szétcsúsztatható Honor Magic 2

0

A szeptember elején beharangozott Honor Magic 2 végre hivatalosan is megérkezett. A készülék nem csupán a szétcsúsztatható kialakítás miatt méltó a figyelemre, hiszen a kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasó, a felsőkategóriás hardver, és a nem kevesebb, mint hat (!) kamera 2018 egyik legérdekesebb és legmenőbb telefonjává teszi a Huawei almárkájának legújabb termékét.

Három darab előlapi, és szintén három hátoldali kamera található a készüléken, melynek burkolata alatt Kirin 980 lapkakészlet dolgozik. A chipset a kínai vállalat jelenlegi legerősebb konstrukciója, szóval a Honor Magic 2 a legnagyobbakkal játszhat egy ligában.

A képernyő 6.4 colos, OLED technológiát használ, a felbontás pedig Full HD+, 19:9 képarány mellett. A kicsúsztatható kialakításnak köszönhetően semmiféle szenzorszigetet nem találni, ami sokak számára remek hír lesz. A 2.5D üveggel borított megjelenítő takarásában a már említett processzor társaságában 6 vagy 8GB RAM található kiszereléstől függően. A belső tárhely kapacitás a 128 vagy 256 GB lehet, viszont a Micro SD kártyás bővítés nem opció a Honor Magic 2 esetében.

Beszéljünk egy kicsit a kamerákról! Az elsődleges érzékelő felbontása 16 MP, melyet egy 24 MP monokróm szenzor követ, a sort pedig egy 16 megapixeles ultraszéles látószögű kamera zárja. Az előlapi kamerakiépítés sem mindennapi, a 16 MP kamerát két 2 MP felbontású mélységszenzor támogatja, de a konstrukció részét képezi egy infravörös érzékelő is, amivel a 3D Face Unlock arcfelismerés alkalmazása közben fogunk találkozni. Ha netán ez a megoldás Neked nem megfelelő, még mindig rendelkezésre áll a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó.

A Honor Magic 2 40W-os gyorstöltési képességgel lép a világot jelentő deszkákra, a technológiát a gyártó Magic Charge névre keresztelte. A 10V/4A-es metódusnak köszönhetően 15 perc alatt elérhető az 50 százalékos töltöttség, a 85 százalékra pedig a következő negyed óra folyamán juthatunk el. A 3400 mAh kapacitású akkumulátor táplálása egy USB-C porton keresztül történik, ami egyben hangkimenet is, mivel a 3.5 mm-es jack aljzat lemaradt a mobilról. A gyártó egy vadonatúj virtuális asszisztenst adott a telefonhoz, a Yoyo névre hallgató megoldás állítólag sokban meg fogja könnyíteni a készülék tulajdonosának életét.

A Honor Magic 2 kérhető kék, vörös és fekete színekben, illetve háromféle kiszerelésben: a 6/128 GB-os verzió 545, a 8/128 GB kiadás 616, a 8/256 GB-os pedig 700 dollárnak megfelelő hely valutával rövidíti meg a jövendőbeli tulajdonost. Az előrendelési fázis már megindult, a kiszállítás november 6-án kezdődik Kínában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid