Hasznos új funkciót kap a Google Chrome androidos verziója

0

Mindig jó hír, amikor fejlődik az általunk használt program, így sokan fognak örülni annak, hogy hamarosan új funkcióval bővül a világ legnépszerűbb böngészőjének mobilos változata.

Bizonyára mindenkinek ismerős a helyzet, mikor szeretnénk megnyitni egy oldalt új ablakban, ezért hosszan megnyomjuk a linket az ujjunkkal. Ezután azonban sokszor rájövünk, hogy semmi érdekes nincs ott, ezért visszatérünk az előző oldalra. Pontosan erre szolgál a Google új Sneak Peek (előnézet) funkciója, amely ezt hivatott kényelmesebbé tenni számunkra.

Ez a funkció úgy nyitja meg az új oldalt, hogy közben nem kell elhagynunk a régit. Egy olyan új ablakot kapunk, amely valamivel kisebb méretű lesz, és teljesen eltűnik, amint visszagörgetünk a tetejére.

A használatához mindössze hosszan kell nyomnunk a linkre, majd kiválasztani az új opciót.

Az újítást már aktiválták is néhány felhasználónál, akik pedig a fejlesztői és Canary verziókat használják, azok maguknak is be tudják kapcsolni ezt. Mindössze be kell írniuk a chrome://flags címet, majd aktiválni a Sneak opciót. Ezek után már meg is jelenik majd az előnézet lehetőség.

A visszajelzések szerint a fícsör teljesen jól működik, és nem észleltek semmilyen hibát, így valószínűleg nem kell rá sokat várni, és hamarosan mindenki számára elérhetővé válik az előnézet.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid