Honor Watch Magic és Xiaomi Amazfit Verge okosórák meglepően jó áron

0

Két remek okosórát lehet most a szokásosnál sokkal kedvezőbb áron megrendelni, de az akció elég limitált, valószínűleg gyorsan el fognak fogyni. Mindkét termék viszonylag friss, a Honor Watch Magic és a Xiaomi Amazfit Verge is nemrég jelent meg.

A Honor Watch Magic okosróa egy gyönyörű, 1,2 colos, 390×390 pixeles AMOLED kiejlzővel bír, és a gyártó saját rendszere fut rajta. Kétféle dizájn közül választhatunk, van egy sportosabb és egy elegánsabb kivitel, de mindkettő vízálló az 5ATM szabvány szerint, azaz úszni is simán lehet velük. Számos sportolással kapcsolatos funkciót kapunk, természetesen van GPS, és az átlagos üzemidő olyan 7 nap, ami kifejezetten jól hangzik.

A kütyü most a GVmagicCYR kuponkóddal a szokásosnál jóval olcsóbban, 129,99 dolláros áron rendelhető meg a GearVita oldalán, így a vámmentes EU Priority Line szállítással olyan 39 ezer Ft lesz a végösszeg. Részletek és rendelés ezen a linken(Az EU Priority Line szállítási módot a rendelésnél tudod kiválasztani, miután beírtad a magyarországi címed. A kupont a rendelési oldal alján lehet beírni, a fizetési módok alatt, és csak a sportosabb verzióra érvényes az akció.

Az Amazfit Verge szintén egy egész friss termék, nem olyan régen mutatták be. Tudásban hasonlít a Stratosra, de sportosabb kinézetet kapott. Ami javult, hogy van benne NFC, illetve egy AMOLED kijelzőre cserélték a transzflektív LCD-t. A vízállóság viszont csökkent, úszni sajnos nem lehet ebben a típusban.

Az Amazfit Verge-ből egyelőre csak kínai verzió létezik, ez viszont minden eddiginél olcsóbban kapható. A GVvergeCYR kuponkóddal most csak 125,99 dollár az ára, ami a vámmentes EU Priority Line szállítással olyan 37.500 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid