Így bírja a strapát az Oppo Reno

0

Ugye senki nem felejtette el a cápauszony alakú pop-up kamerával érkező Oppo Reno mobilokat? Valószínűleg nem, hiszen ilyen egyedi mechanikus képrögzítő egységet nem igazán látni a piacon, ám könnyen lehet, hogy sokakat visszatart ez a megoldás, mert félnek, hogy nem igazán lesz tartós a hétköznapi életben. Zack Nelson utánajárt ennek a kérdésnek, és bár nem akarunk spoilerezni, összességében véve megnyugtató válaszokat talált.

Először is – bár ez kevésbé fontos tényező -, a legolcsóbb alapmodell került tesztelés alá a JerryRigEverything csatornán, amin a telefonszervizesből YouTube ikonná avanzsált Zack Nelson már évek óta a készülékek strapabírását teszi próbára. Nem éppen szép látvány, amit csinál, de teljesen logikus érvek állnak a tevékenysége mögött. Jó tudni, hogy a drága pénzen vett okostelefon, tablet, kézi konzol és a többi meddig bírja, és mire kell figyelni, ha szeretnénk sokáig használni őket. Mindenesetre gyenge idegzetűeknek az alábbi videó továbbra sem ajánlott.

Bár a szokásos karctesztek, kijelző égetés most sem maradnak el, Zack kiemelt figyelemmel teszi próbára a mechanikus kamerát, hiszen mindenkit ez a komponens érdekel a legjobban. A felvételen jól látható, hogy nem fogja vissza magát a szakember, ám a kínai gyártó mobilja, illetve annak előlapi kamerája szemmel láthatóan jól állja ezeket a kínzásokat. Az itt zajló gyötréseknek a java sosem fog megtörténni a valóságban, legalábbis jobb esetben, ezt is tegyük hozzá. Szóval az Oppo Reno pop-up képrögzítő egységét nem lehet olyan könnyen kinyírni.

A másik emlékezetes rész a hajlításteszt, amin kicsit felemásan teljesít a mobil. A váz egyértelműen erős, és bírja is a feszítést, ám a hátlapot tartó ragasztás elég könnyen enged. Nyilván senki nem fogja így feszegetni a mobilját, de én már láttam 120 kilós embert ráülni a mobiljára, és akkor nagyon jól jött az applikált védőtok. Az Oppo Reno mellé szerencsére már a dobozba odatesznek egyet, ne féljetek használni azt. A többi poént nem lőnénk le, nézzétek meg Ti magatok is ezt a rövid videót. Angol tudás előnyös, de igazából nem feltétel.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid