Nem okostelefonon debütál a Hongmeng OS a legfrissebb hírek szerint

0

Már eddig is teljes volt a zavar a Huawei új rendszerével kapcsolatban, most azonban tovább bonyolódik a helyzet. Állítólag augusztusban jöhet az első készülék, amin Hongmeng OS fut, de nem éppen olyan lesz, mint amire számítottunk.

A Huawei Central friss jelentése szerint egy Honor okos TV-n debütál majd a Hongmeng OS, mégpedig nem is annyira sokára. Pár napja a Honor vezetője, Zhao Ming bejelentett egy új termékkategóriát, ami “Smart Screen” néven fut, és az is kiderült a nyilatkozatból, hogy ez egy új TV szériát jelent, ami augusztusban debütál.

Bár ezt még nem erősítették meg hivatalosan, de állítólag a Huawei augusztus 9-én kezdődő fejlesztői konferenciáján mutatkoznak be a Honor első tévéi, és ezeken már a vállalat saját rendszere fut majd.

A kép csak illusztráció

Egyébként amikor a Huawei levédette a “Hongmeng OS” nevet, akkor szerepelt is a kategóriák között a televízió, így mindez nem annyira meglepő, de ugyanúgy ott volt a listában az okostelefon, a laptop, a tablet és a viselhető eszközök kategóriája is. Mint azt már korábban leírtuk, az új rendszer számos különféle eszközön felbukkanhat majd.

Forrás: Huawei Central

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid