Olcsóbb lett a Honor Band 5 fitneszkarkötő és egy remek elektromos kerékpár a Tomtop oldalán

0

Nem mintha eddig megfizethetetlen lett volna a Honor Band 5 okoskarkötő, de a kedvezményeknek mindenki örül, így mi is a TomTop akciójának, ami nem csupán ezt a viselhető készüléket, hanem egy kiváló Xiaomi elektromos biciklit is érint. Az alábbiakban igyekszünk röviden bemutatni ezt a két terméket azok kedvéért, akik még nem találkoztak velük.

Szerintünk annyira nem gáz, ha nem vagy még képben a Honor Band 5 jellemzőit illetően, merthogy a készüléket nemrég mutatták be, és a forgalmazása sem tart olyan régóta. A Huawei irányítása alá tartozó és elsősorban fiatalos termékekkel házaló Honor karkötője számos indok miatt érdemes a figyelemre. Az egyik a csinos AMOLED képernyő, ami egészen nagyra sikeredett, 0,95 colos képátlóján remekül ki lehet majd venni a megjelenített infókat, no és persze az időt. A 4.2-es Bluetooth modemnek köszönhetően szinte bármilyen modern eszközzel lehetséges a vezeték nélküli kapcsolat, melynek hatótávja akár 10 méter is lehet. Sikeres párosítás esetén megjelennek a fontosabb értesítések, illetve jelzéseket kapunk a bejövő hívásokról. A karkötő segítségével irányíthatóvá válik a párosított eszköz kamerája is.

A készülék képes 24 órán át monitorozni a felhasználó pulzusát, illetve megfigyelni az alvási ciklusokat, mindezt a TruSeen 3.0 technológiának köszönhetően. A karkötő rengeteg sport üzemmóddal rendelkezik, ezeknek a segítségével új szintre emelhető az edzések hatékonysága. A Honor Band 5 külső borítása az 5ATM szabványnak megfelelő vízálló bevonatot kapott, így a szerkezetet nyugodtan magunkkal vihetjük úszni. Üzemidőben is nagyon ott van a készülék, a belsejében lévő mindössze 100 mAh kapacitású akkumulátor képes akár 6-14 napos aktív felhasználást is lehetővé tenni, míg a készenléti idő 20 nap is lehet.

A Honor Band 5 karkötő most nagyon jó áron megy a TomTop webáruházában, a WDHONOR5 kuponnal 32,99 dollár helyett 28,51 dollárért vihető ingyenes szállítással, ami olyan 8500 Ft-ra jön ki (és a kis összeg miatt ez vámmentes lesz). További műszaki infókért és a megrendelési lehetőségekért kattintsatok erre a linkre!

 

A Xiaomi Himo V1 elektromos kerékpár nem csupán az extravagáns kialakítása vagy az összehajtható kivitele miatt érdekes, ezeken kívül is akadnak bőven vonzó tulajdonságai. Azzal vélhetően nem árulunk el nagy titkot, hogy az ülés és a kormány magassága állítható, így szinte bárkinek kényelmes lesz a bicikli nyergében ülni. A kerékpár belsejében egy 250W teljesítményű elektromos motor található, melyet háromféleképpen használhat a jövendőbeli tulajdonos. Létezik teljesen elektromos, hibrid, valamint manuális meghajtás, utóbbi esetben a szerkezet úgy viselkedik, mint egy teljesen hagyományos bicikli.

Az elérhető maximális sebesség 20 km/óra. A Xiaomi Himo V1 strapabíró alumínium vázának maximális teherbírása 100 kg. Nincs szükség külön lámpák vásárlására, mert a készüléket ellátták világítással, így az éjszakai vagy alkonyati tekerés is teljesen biztonságos lesz, legalábbis a biciklin nem fog múlni a dolog. A készülék által biztosított maximális hatótáv teljesen elektromos meghajtás esetén 30 km, a 6Ah-s akkumulátor újratöltése hat és fél órát vesz igénybe.

A Xiaomi Himo V1 ideális eszköz lehet nagyvárosi cirkáláshoz, iskolába vagy munkába járáshoz, akár a szomszéd településre is, ha az nincs nagyon messze. Az elektromos kerékpár most 499 dolláros áron rendelhető a TomTop webáruházából, ami kb. 148 ezer Ft-ot jelent, de erre még rájöhetnek az esetleges vámköltségek, így ennek tudatában érdemes vásárolni. További információk és megrendelés ezen a linken!

Fizetni minden esetben PayPallel ajánlott külföldi oldalaknál! 

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid