A Facebook friss újítása az őrületbe fog kergetni

1

A Facebooknál úgy gondolták, hogy ha már ilyen népszerűek a videók a platformon, akkor miért ne induljon el magától az összes, ha föléjük görgetünk, ráadásul ezúttal hanggal együtt. Még jó, hogy lehet tenni ellene.

Biztosan te is találkoztál már olyan weboldallal, amit ha megnyitsz, automatikusan elindul egy hangos videó (lehet reklám is vagy valódi tartalom). Valljuk be, ennél kevés idegesítőbb dolog van a neten.

A Facebook azonban ezt máshogy gondolja, konkrétan leírták a hivatalos közleményben, hogy a felhasználók számítanak a hangra a videóknál, és az automatikusan induló hangos videók tesztelésénél pozitív visszajelzéseket kaptak (hát persze!). Éppen ezért mindenkinél bevezetik ezt, azaz ha görgetjük majd a hírfolyamot mobilon, és videóhoz érünk, akkor egyből elindul majd a hang is.

Szerencsére azért van néhány jó hírünk is. Ha a telefon le van némítva, akkor nem fognak felüvölteni maguktól a videók, ha pedig valakit nagyon zavar ez az egész, akkor ki lehet majd kapcsolni a hanggal való automatikus indulást az alkalmazásbeállításoknál.

A frissítés kiadása folyamatosan történik, de már megindult a folyamat, csak idő kérdése, hogy mindenkihez eljusson.

forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid