Rengeteg OLED kijelzőt rendelt az Apple a Samsungtól

0

Bár az Apple és a Samsung egymás riválisai, és folyamatosan pereskednek, azért rendszeresen üzletelnek is egymással. A legfrissebb hírek szerint most újabb hatalmas adag OLED panelt rendelt az Apple a Samsungtól.

Tavaly 100 millió OLED kijelzőt rendelt az almás vállalat a Samsungtól a következő iPhone-hoz, de úgy néz ki ez sem lesz elég, ugyanis a The Investor jelentése szerint most még 60 millió panel legyártásával bízták meg a dél-koreai riválist.

Egyébként nem csak a Samsung gyárt OLED kijelzőket, de ők rendelkeznek a legnagyobb kapacitással, így valószínűleg más nem is igazán jöhetett szóba, sőt, még nekik sem lesz egyszerű feladat ilyen hatalmas mennyiséget legyártani.

Koncepció

Az OLED megjelenítők az idén érkező új iPhone 8 (vagy iPhone X) modellekhez kellenek, és ha valósak a számok, akkor rengeteg eladott készülékkel számol az Apple. A sikerre meg is van minden esély, hiszen idén komolyabb fejlesztésekre lehet számítani. Az OLED technológiára való váltás mellett állítólag végre felhagy az Apple a hatalmas kijelző körüli kávával, és még a Home gomb is eltűnhet, akárcsak a Samsung Galaxy S8 esetében.

via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid