A Facebook komoly hibát javított, ajánlott újraindítani a Messengert

0

Az utóbbi időben sokan azt tapasztalhatták, hogy a Facebook és a Messenger appok a szokásosnál is jobban merítik a mobiljukat. A közösségi oldal egyik vezetője most reagált a panaszokra, és elárulta, hogy mit kell tenni.

A Facebook-alkalmazások rengeteg erőforrást emésztenek fel Androidon, és nem csak az aksit merítik, de jelentősen lassítják is a készülékeket, ez már többször bebizonyosodott. Egyesek azonban mostanában azt tapasztalhatták, hogy a szokásosnál is jobban meríti a mobiljukat a Facebook vagy a Messenger. Mint kiderült, egy szerver oldali hiba állt a háttérben, amit már javítottak is.

David Marcus, a Facebook Messenger fejlesztésért felelős alelnöke azt javasolta Twitteren, hogy a felhasználók indítsák újra az alkalmazást, és megoldódik a probléma. Ehhez nyisd meg a legutóbbi alkalmazások menüjét, és töröld a Messengert a futó feladatok közül, majd indítsd el újra. Ajánlott ugyanezt megtenni a Facebookkal is.

Ha esetleg nem oldódna meg a gond, akkor telepítsd újra a problémás alkalmazást, vagy használj valamilyen alternatív appot (pl. Facebook Lite).

forrás: David Marcus (Twitter)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid