Kiderült mikor jöhetnek a Huawei P10 és P10 Plus készülékek

0

Hatalmas rajongótábor várhatja a Samsung Galaxy S8-at vagy az LG következő zászlóshajóját, de legalább ennyien kíváncsiak a Huawei csúcsmobilok újabb generációjára is. A vállalat fogyasztói üzletágának elnöke, Yu Chengdong most közzétette, hogy mikor számíthatunk a Huawei P10, illetve P10 Plus készülékek érkezésére.

Yu Chengdong állítólag azt nyilatkozta, hogy a telefonok valamikor márciusban vagy áprilisban kerülnek piacra. A hírek szerint a P10-nek hagyományos “lapos” megjelenítője lesz, míg a Plus egy hajlított kijelzővel büszkélkedhet majd. Ez némileg ellenkezik a korábban hallott szóbeszéddel, amely szerint mindkét okostelefonnak ívelt kijelzője lehet.

A hardveres jellemzőket tekintve Kirin 960 lapkakészletre számíthatunk, és a Plus változatnak 5.5 colos QHD megjelenítője lehet. A rendszermemóriával sem fognak spórolni a kínaiak, a készülékbe ugyanis 6 GB RAM kerülhet, a belső tárhely pedig akár 256 GB-os is lehet.

Frissítés: közben a bemutató dátuma is kiderült, ami február 26-án lesz, a Huawei már ki is küldte a meghívókat!

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid