Akár Magyarországon is megjelenhet a Nokia 6

0

A HMD Global nemrég mutatta be a Nokia 6-ot, ami korrekt specifikációkkal és prémium külsővel próbál meg hódítani. Egyelőre sajnos csak Kínában lesz kapható a mobil, de jó eséllyel lesz nemzetközi variáns is.

A Nokia 6 egyelőre tehát Kína-exkluzív, ezt a hivatalos oldalon is kiemelték, de a nemrég debütált TA-1000 jelzésű modell mellett most egy másik variáns is feltűnt. Egy TA-1003 modellszámú készülékről van szó, ami nemrég kapott Bluetooth certifikációt. Minden bizonnyal ez is a Nokia 6, de egy másik piacra szánt kiadás.

Jó esély van tehát arra, hogy a Nokia 6 Európában is megjelenik, főleg mivel a forgalmazó egy finn cég, akárcsak a márka. Ráadásul nemrég az is kiderült, hogy február 26-án újabb bejelentéssel készül a vállalat, talán ekkor kapunk majd bővebb információkat a nemzetközi megjelenésről.

Kínában egyébként 250 dollárnak megfelelő áron kapható a mobil. Itt olvashatsz róla bővebben.

forrás: NPU

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid