Galaxy S8 tokok bukkantak fel, és van egy nagyon jó hírünk

0

Elsőként általában tokgyártók buktatják le a mobilok hozzávetőleges dizájnját, és ezek az információk a legtöbb esetben helytállónak is bizonyulnak. Most a Galaxy S8-hoz készült tokok bukkantak fel, amelyek sok érdekességet elárulnak az új csúcsmodellről.

A tokgyártók az elsők között kapják meg az új mobilok pontos dimenzióit, illetve a portok, gombok és egyéb elemek helyeit. A Galaxy S8 kinézetét persze most még homály fedi, de az alábbi renderekből elég sok következtetést le tudunk vonni. És ami talán a legfontosabb ezek közül, hogy jó eséllyel marad a 3.5 mm-es jack csatlakozó.

Ha a fenti képek valódiak, akkor a Galaxy S8 egy kétoldalt ívelt kijelzővel érkezik, és valóban eltűnik róla a Home gomb. Az ujjlenyomat-olvasó azonban nem a hátlapon lesz, minden bizonnyal a kijelző alá kerül majd egy ultraszónikus szenzor erre a célra. A rendereken szimpla hátlapi kamera látható, amelynek a tartozékai fentre költöztek, a készülék gombjai pedig bal oldalt helyezkednek el.

A Galaxy S8-at talán már február végén bemutatja a Samsung, de a megjelenésre valószínűleg április közepéig kell majd várnunk.

via Sammobile, forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid