A Facebook leegyszerűsíti a Messengert

0

Az utóbbi években rengeteget fejlődött, változott, bővült a Messenger, ám a legtöbb felhasználó számára inkább zavaró volt az újítások nagy része, mintsem hasznos. Most belátta a Facebook, hogy túltolták a fejlesztéseket, és bejelentették, hogy nagy változások lesznek.

David Marcus, a Messenger fejlesztéséért felelős részleg vezetője maga is elismerte, hogy túlzsúfolttá vált a csevegő, és hogy nem minden újítást fogadott pozitívan a közönség. Éppen ezért igyekeznek visszatérni a gyökerekhez, és “masszív egyszerűsítés” várható.

Over the last two years, we built a lot of capabilities to find the features that continue to set us apart. A lot of them have found their product market fit; some haven’t. While we raced to build these new features, the app became too cluttered. Expect to see us invest in massively simplifying and streamlining Messenger this year.

A jövőben a fő hangsúly a csevegésen lesz, illetve a hang- és videóhívások minőségének javításán. Ezeken kívül a csoportos beszélgetéseket is tovább fejlesztik, és igyekeznek kibővíteni az ezzel kapcsolatos lehetőségeket.

A Messenger egyébként a kritikák ellenére elképesztően sikeres, már 1.3 milliárd aktív felhasználója van havonta. 2018-tól azonban teljes szemléletetváltás van a Facebooknál, és valószínűleg emiatt fog változni a csevegő app is.

Forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid