A Galaxy S5 már 3 hét múlva megvehető lesz!

0

Hamarabb jöhet a Samsung Galaxy S5, mint korábban gondoltuk, a legfrissebb hírek szerint ugyanis már március közepén elérhető lesz. A kijelző felbontásában azonban lesz egy kis kavarodás, mivel probléma van a QHD kijelzők gyártásánál, és így a hamarosan megjelenő alap verzió csak full HD felbontású kijelzőt kap. A prémium változat pedig csak nyáron várható, és ez már Quad HD, azaz 2560 x 1440 pixeles lesz. A kijelző mérete mindkettőnél 5.2 col lesz, és előfordulhat az is, hogy a drágább prémium verzió teljes mértékben fém házat kap.

Sok pletyka volt az ujjlenyomat olvasóval kapcsolatban, és a legfrissebb hírek szerint ez  egyszerűen a Home gombban kap helyet, így tehát nem a kijelző része lesz. Ami a többi hardveres tulajdonságot illeti, RAM-ból 3GB-unk lesz, a processzor szerepét pedig a Snapdragon 800 vagy 805 CPU tölti majd be, de lehet, hogy lesz Exynos-szal szerelt változat is a Galaxy S5-ből.

galaxy_s5_expected_moveplayer

Samsung Galaxy S5, mellette pedig a korábbi S4 és S3 modellek

Képeket a 16 vagy 21 megapixeles ISOCELL kamerával készíthetünk majd, az pedig még nem tisztázott, hogy a kijelző két oldalán megmarad-e a keret, vagy széltő szélig tart majd (Az első változat a valószínűbb a legutóbbi képek alapján).

Szoftveres téren már tudjuk, hogy a Galaxy S5 a legújabb TouchWiz felületet kapja meg, amiről már írtunk is korábbi cikkünkben. A bemutató pár nap múlva lesz, február 24-én este 8 órakor az MWC-n, ahol remélhetőleg mindenre fény derül.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid