Új felhasználói felületet kaphat a Galaxy S5

1

A Samsung a Barcelonában megrendezésre kerülő MWC-n mutathatja be a Galaxy S5-öt, mégpedig az Unpacked 5 nevezetű esemény keretein belül, ami február 24-én esedékes. Erre egy új képpel is emlékeztetnek bennünket, amiről jó pár dologra lehet következtetni a rajta megjelenő ikonokból.

Az első ikon a sebességre utal, ami a 150Mbps-os LTE kapcsolatra vonatkozhat. A második ikon az Outdoor feliratot viseli, ami sok mindent jelenthet: például különböző szenzorokat (hőmérséklet, légnyomás, nedvesség stb), valamilyen navigációs képességet, vagy akár vízállóságot is. Persze lehetne a végtelenségig találgatni, de úgyis hamarosan kiderül minden.

Arra viszont még érdemes kitérni, hogy az ikonok kör alakúak, és olyan új stílussal rendelkeznek, ami a TouchWiz felület helyett inkább a Tizen-re emlékeztetnek. Jó eséllyel tehát egy megújult felhasználó felületet kap a Galaxy S5.

samsung_unpacked_5

Persze még az sem teljesen biztos, hogy az egész Unpacked 5 esemény a Galaxy S5-ről szól majd, de azért az 5-ös szám miatt elég valószínű. És persze az új csúcskészülék mellett a Galaxy Gear 2 bemutatását is erre az időpontra várjuk. További infókat a készülékről előző cikkünkben olvashattok.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid