Nokia X bemutató február végén

1

A The Wall Street Journal információi szerint a Nokia Normandy néven futó Androidos telefont már ebben a hónapban bemutatja a Nokia. Erre a Barcelónai MWC-n kerülhet sor.

Az olcsó, belépő szintű mobil vélhetően a Nokia X nevet kapja majd, mint, ahogy arról korábban már be is számoltunk. Vannak azonban rossz hírek is, ugyanis állítólag Google Play támogatás nélkül jön az új készülék, és a többi Google alkalmazás sem lesz rajta. Ehelyett jön majd a Nokia saját alkalmazásboltja, és az egyéb Microsoft szoftverek.

androidos-nokia

A felhasználói felületről is kaptunk már több képet, amikből az derül ki, hogy inkább egy Windows Phone 8-ra fog hasonlítani a Nokia X szoftvere, mintsem az Androidra.

nokia-x-ui

A specifikációról is volt már többször hír. Most az a pletyka tűnik a legvalószínűbbnek, hogy egy kétmagos Snapdragon 200-as SoC hajtja majd a Nokia X-et, a kijelző pedig 4 colos és WVGA felbontású lesz. RAM-ból 512MB-ot kapunk, a beépített memória pedig 4GB lesz, és említést érdemel még a Dual SIM foglalat. Az árazás hasonló lesz a mostani olcsó Asha készülékekhez.

forrás

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid