Áprilisban jöhet a Nexus 8

0

Eredetileg csak későbbre vártuk az új Nexus tablet megjelenését, de a DigiTimes értesülései szerint már április végén jöhet az új modell. Arról már korábban is voltak pletykák, hogy a Google új referencia táblagépe már 8 colos kijelzővel jön, és ennek megfelelően Nexus 8 lesz a neve.

A méretváltásnak egyébként több oka is lehetséges. Az első és legfontosabb, hogy már eléggé telített a 7 colos tabletek piaca, rengeteg ilyen készüléket kínálnak a gyártók. Emellett pedig egyre népszerűbbek az alig nagyobb mérettel rendelkező 8 colos táblagépek, amiknek a nagyobb kijelzője nagyobb felhasználói élményt is biztosít. Jó példa erre az LG G Pad 8.3 is, amit sokan használnak megelégedve.

nexus-5-nexus-8

Az még erősen kérdéses, hogy ki gyárthatja majd a Nexus 8-at, de eddig az LG és az ASUS neve merült fel, mint lehetséges készítő. A specifikációról szintén nem tudni semmit a 8 colos kijelzőn kívül. Volt már olyan pletyka korábban, hogy esetleg 64 bites Intel processzor hajthatja a készüléket, de erre nem érkezett semmi megerősítés még.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid